Rietvelden Noord

Wonen in een groene omgeving.

Rietvelden kenmerkt zich door veel water en veel groen. De nieuwbouw ligt in Wormerveer-Noord, dichtbij uitvalswegen en diverse voorzieningen. De omgeving komt hier uitstekend tot z’n recht: er zijn speelse bruggen, statige bomen en groene hofjes rondom de nieuwbouw. Ook de speelplaats voor de jongste bewoners krijgt een mooi beschutte plek. 

Om de hoek

Winkels en andere voorzieningen zijn gemakkelijk vanuit Rietvelden te bereiken. Het Marktplein in Wormerveer (winkelcentrum) is zowel met de auto, fiets als lopend goed bereikbaar. Het dorp Wormerveer ligt tussen Krommenie en Wormer in. Ook in deze steden vindt u diverse winkels en voorzieningen. Bovendien woont u dichtbij Amsterdam en de kust (Egmond, Bergen, Castricum). 

Watersport 

Ook voor waterliefhebbers en watersporters is Wormerveer een perfecte plek om te wonen. De Poel, Het Zwet en het Alkmaardermeer liggen op korte vaarafstanden van dit dorp. 

Rietvelden Noord

Rietvelden Noord bestaat uit 20 luxe appartementen in een ruime en groene omgeving. De appartementen hebben een mooie tuin en een ruim balkon of een heerlijk dakterras. Rondom de woningen worden hofjes aangelegd waar buurtbewoners op een ontspannen manier elkaar kunnen ontmoeten.

Ondanks de perfecte bereikbaarheid en de hoeveelheid voorzieningen in de directe omgeving, is Wormerveer een rustige plek om te wonen. Het ligt in een van de mooiste gebieden van Nederland; de Zaanstreek met zijn rijke historie, typisch Hollandse vergezichten en talrijke wateren.

Download hier de brochure