Koning Davidstraat

Wonen aan de entree van de stad.

Comfortabel wonen nabij het gezellige centrum van Zaandam. Deze mogelijkheid wordt geboden in de woningen en  appartementen van de Koning Davidstraat. Een zeer aantrekkelijk perspectief voor iedereen die eisen stelt aan de betaalbaarheid van de woning en kwaliteit van woonomgeving. Laat deze kans niet voorbij gaan.

Geweldige plek

De  appartementen en woningen van de Koning Davidstraat liggen nabij het centrum. Een levendige wijk met alle voorzieningen van de stad binnen handbereik. Naast een grote supermarkt zijn er vele buurtwinkeltjes en voorzieningen. Ook zijn er verschillende basisscholen en kinderopvangvoorzieningen aan-wezig. Kortom: een geweldige plek om te wonen. 

Burgemeester Veldpark

In de directe omgeving ligt het vernieuwde Burgemeester in het Veldpark. Sportvelden en het ziekenhuis zijn nabij.  Je bent op de fiets binnen vijf minuten in het centrum. Via stadsbussen zijn er goede verbindingen binnen de stad en omgeving. Station Kogerveld ligt op loopafstand. Vanaf het centrale station rijden intercitytreinen richting Amsterdam, Schiphol en noordelijker gelegen steden. De ontsluitingswegen in de directe omgeving maken de locatie goed bereikbaar voor auto’s.

Ideale ligging

Zaanstad strekt zich uit over een gebied van circa 8.302 hectare, in een rijk waterland. De gemeente telt zo’n 146.000 inwoners. De streek vormt met haar industrieel erfgoed, op een kwartier van centrum Amsterdam, goede prijs/kwaliteit verhouding en ruimte voor ontwikkeling een ideale woon- en vestigingsplaats. Grote steden als Amsterdam en Haarlem zijn in de buurt. Daarnaast ligt Schiphol naast de deur, een van ’s werelds grootste luchthavens. Uitwaaien op het strand kan in 20 minuten autorijden.

Wonen nabij het centrum, maar wel met het comfort van een splinternieuw appartement. Wonen op deze locatie in Zaandam is gebruik maken van heel veel voordelen. Binnen 10 minuten sta je in Amsterdam en binnen een half uur op Schiphol.

Download hier de brochure