Rietvelden Appartementen

Rietvelden Noord is ideaal voor mensen die van rust, groen en ruimte houden. Toch zijn alle voorzieningen hier binnen handbereik.

20 Royaal opgezette appartementen in een ruime en groene omgeving. Rondom de woningen zijn hofjes aangelegd waar buurtbewoners elkaar op een ontspannen manier kunnen ontmoeten. Het centrale marktplein van Wormerveer ligt op loopafstand. 

Luxe appartementen 

De luxe appartementen voldoen aan de allergrootste woonwensen. Het zijn ruime woningen met grote ramen waardoor het lichte en plezierige woningen zijn. De woonkamer heeft een open keuken en via de schuifpui is de tuin of het balkon bereikbaar. Het appartementenblok bestaat uit vier lagen en is voorzien van een lift. De woningen op de begane grond hebben een royale tuin, de woningen op de eerste en tweede verdieping een ruim balkon.  

Dorps karakter

Rietvelden Noord heeft een dorps karakter, is ruim opgezet en er is veel ruimte voor groen, water en wandelpaden. Centraal in het plan komt een plantsoen en een speelvoorziening voor de allerkleinsten.

Royaal wonen

De woningen beschikken over 3 tot 4 kamers met een woonoppervlakte variërend van 96m² t/m 135m². Royaal wonen in een groene omgeving.

Prijslijst

Bouwnr. Opp. Prijs Plattegronden
1 96m2 VERKOCHT Open PDF
12 130m2 VERKOCHT Open PDF
13 96m2 Open PDF
15 108m2 VERKOCHT Open PDF
3 96m2 VERKOCHT Open PDF
6 96m2 Open PDF

Neem contact met ons op

Je bent een verplicht veld vergeten in te vullen